Francuzi platili 300.000 dolara da vide Bolta kako trči u Parizu!

Julska Dijamantska liga u glavnom gradu Francuske biće bogatija za najbržeg čoveka na planeti, a direktor mitinga misli da će za pare koje daje Jamajčaninu sigurno dobiti i pun stadion

  • 0

Olimpijski šampion u sprintu, Jamajčanin Jusein Bolt, trčaće na 200 metara u okviru mitinga Dijamanske lige u julu, u Parizu, saopštili su organizatori.

- Znamo da ćemo sa Boltom lako popuniti stadion "Francuska" - rekao je direktor mitinga Loran Bokile, dodajući da su organizatori za dolazak Jamajčanina u Pariz, 6. jula, izdvojili sumu od 300.000 dolara.

Bokile je naveo da je to standardna taksa za trkača takvog kalibra, istakavši da je najbrži čovek sveta pre Olimpijskih igara u Londonu bio dostupan za 250.000 dolara po mitingu.

Dvadesetšestogodišnji Bolt je prošlog leta u Londonu ponovio podvig sa Igara u Pekingu i osvajanjem zlata na 100, 200 i štafeti 4x100 metara potvrdio reputaciju najvećeg sprintera svih vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA