BOMBA: Spahić u Anžiju!

"Postoji mogućnost da Rusi otkupe njegov ugovor, a igrač do srede mora završiti ugovor s Anžijem, jer do tada važi registracija igrača u Rusiji", saopštila je Sevilja iz koje je Bosanac otišao na pozajmicu

  • 0

Kapiten bosanske fudbalske reprezentacije Emir Spahić napustio je Sevilju i otputovao u Rusiju kako bi završio transfer u Anži iz Mahačkale.

Prema pisanju španskih medija, Sevilja je potvrdila informaciju da je Spahić pred potpisom ugovora za klub koji će platiti dva miliona evra za pozajmicu do kraja sezone, uz opciju da otkupi ugovor.

"Spahić je napustio Sevilju posle podne i zaputio se u Moskvu. Klub je napravio dogovor sa ruskim Anžijem i bosanski fudbaler će do kraja sezone igrati na pozajmici u tom klubu. Postoji mogućnost da Rusi otkupe njegov ugovor, a igrač do srede mora završiti ugovor s Anžijem, jer do tada važi registracija igrača u Rusiji. To je razlog zašto je Spahić tako brzo otišao u Moskvu. Ovo je dobra stvar  za sve iz ekonomskih razloga", navodi se u saopštenju španskog kluba.

Andalužani će, osim 2,3 miliona evra, u kasu primiti još 1,5 miliona, ako bogati Rusi odluče da zadrže Spahića, što znači da će Sevilja zaraditi ukupno 3,8 miliona, duplo više od cene koju je za štopera platila pri transferu iz Monpeljea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA