Laudrup ne mari za pozive Sitija, Reala, Čelsija... Ostaje u Svonsiju!

Vlasnik velške ekipe ubeđen da će legenda Barselone, Juventusa i Reala ostati na klupi osvajača Liga Kupa

  • 0

Vlasnik Svonsija Hav Dženkins rekao je da je ubeđen kako će menadžer Mihael Laudrup ostati u klubu i naredne sezone, i dodao da će danskom stručnjaku ponuditi produžetak saradnje.

Laudrupov sadašnji ugovor ističe 2014. godine, a mediji spekulišu da su za njega zainteresovani Real Madrid, Čelsi i Mančester siti.

- Nisam razmišljao o tome da će nas Laudrup napustiti sledeće sezone, mislim da će ostati i ispoštovati ugovor. Ako pogledate njegovu trenersku karijeru, pre nego što je došao ovde, videćete da mu je bio potreban klub u kome će imati stabilnost. Razgovarali smo i o produžetku saradnje i Laudrup mi je rekao da bi spekulacije postojale čak i da ima ugovor na 10 godina - rekao je Dženkins za engleske medije.

Fudbaleri Svonsija osvojili su u nedelju trofej engleskog Liga Kupa, prvi u klupskoj istoriji, pošto su u finalnoj utakmici na "Vembliju" savladali ekipu četvrtoligaša Bredforda sa 5:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA