KOLAŠINAC NA EP: Idem u finale, a posle šta bude

Srpski bacač kugle nada se ulasku među osam najboljih, a tada je u finalu sve moguće

  • 1

Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac rekao je da sa optimizmom očekuje start dvoranskog prvenstva Evrope, izrazivši uverenje da će se svakako naći u finalu bacanja kugle.

Kolašinac je naveo da su utisci iz švedskog grada Geteborga uglavnom lepi, a da su takmičari smešteni u hotelu u okviru kojeg je veliku tržni centar u kome će sutra imati kvalifikacije.

- U sastavu ovog kompleksa je i dvorana u kojoj će se održati Prvenstvo Evrope.To je olakšavajuća okolnost, jer ne moramo nigde da idemo iz hotela.

- S obzirom da se kvalifikacije po prvi put održavaju na ovakav način, izvan stadiona, sa željom da se ta disciplina što više približi stanovnicima i gledaocima Švedske, biće jako interesantno i jedva čekam da počne. Očekujem svakako da se nađem u finalu, a onda šta Bog da - izjavio je Kolašinac, a prenosi Atletski savez Srbije.

Skakačica udalj Ivana Španović sa trenerom Goranom Obradovićem, višebojac Mihail Dudaš sa trenerom Feđom Kamasijem i "srednjeprugaš" Goran Nava danas će se pridružiti najboljem srpskom bacaču kugle.

Evropski šampionat u Geteborgu održaće se od 1. do 3. februara u hali "Skandinavijum"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blabla

    28. februar 2013 | 11:17

    Koliki covek!!! Pa ovaj moze da baci mesec a ne onaj kliker sto drzi u ruci!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA