NEVASPITANJE: Fudbaler Zvezde pokazao srednji prst navijačima

Kao jedan od najiskusnijih igrača, Nikola Petković nije podneo zvižduke sa Zapadne tribine, pa je navijačima pokazao srednji prst

  • 1

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković, koji je zimus postao prvi fudbaler koji je tri puta došao u Crvenu zvezdu, posle debitantnskog gola Vukana Savićevića u 58. minutu, umesto da se raduje, okrenuo se prema Zapadnoj tribini i pokazao navijačima kluba za koji igra srednji prst, i to obema rukama!

Kamera foto-reportera "Žurnala" Nenada Negovanovića zabeležila je ovaj incident, koji nadamo se neće proći nekažnjeno u klubu.

Kao jedan od najiskusnijih na terenu, jedini nije podneo zvižduke tradicionalno nervozne i nezadovoljne Zapadne tribine, kojoj decenijama unazad prvoj popušta strpljenje.

Protiv Javora, prvi zvižduci sa Zapada stigli su već u 42. minutu, ponovljeni su i na poluvremenu, a bili su još jači posle 0:1, ali to nije razlog za ovakvo nesportsko i vulgarno ponašanje. A posle se pitamo zašto su klinci tako bezobrazni, jer se ugledaju na svoje uzore na fudbalskom terenu.

(Telegraf.rs / Mondo / Foto: Nenad Negovanović / Žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA