VALJEVCI HOĆE U ABA: Vraneš u Metalcu, stiže još pojačanja

Stameni centar stigao u Valjevo iz ruskog Uniksa gde je počeo ovu sezonu

  • 0

Ekipa Metalca iz Valjeva, već godinama pokušava da se domogne regionalne ABA lige. Svake sezone ulažu sredstva kako bi uspeli u tome ali im nije polazilo za rukom.

Ovoga puta Metalac želida ide na sve ili ništa pa je angažovao visokog centra Slavka Vraneša (32,229). On je drugi igrač Partizana, posle Pere Božića koji je stigao u ovaj tim.

Međutim, kako ima još  četiri kola pre završetka regularnog dela domaćeg šampionata a Metalac zauzima treće mesto na tabeli sa skorom 14/8 potrebna im je samo jedna pobeda u narednih mesec dana kako bi osigurali plasman u Superligu.

Međutim, Valjevci ističu da Vraneš neće biti jedino pojačanje tima za Superligu, a kao potencijalni igrači pominju se Vladimir Dašić, Mile Ilić i Žarko Rakočević. Sa tim igračima, Valjevci bi imali dobre izglede da se bore za četvrto mesto koje vodi u ABA.

Vraneš  je igrao za Budućnost, FMP Železnik, Crvenu zvezdu, a tri sezone proveo je i u dresu Partizana sa kojim je osvojio čak devet trofeja.

(Telegraf.rs/IZvor: Sportski Žurnal)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA