LAZOVIĆ: Dokazaću da su u Zenitu pogrešili...

- Izuzetno sam zadovoljan što sam se preselio u Rostov. Šest meseci nisam igrao fudbal, a sada imam priliku da pokažem da još mogu da igram dobro - rekao je Lazović po dolasku u svoj novi klub

  • 1

Danko Lazović okončao je karijeru u Zenitu u kom je jedno vreme bio standardni igrač, pa čak i velika uzdanica, pa je onda malo bio na klupi i tribinama, i na kraju je završio u B timu. Hteo je da igra fudbal, i našao je svoj novi klub.

Bivši srpski reprezentativac sada se nalazi u Rostovu, gde će pokušati da se vrati u fudbalski život. Za trenera će imati Miodraga Božovića, a za saigrača hrvatskog golmana Stipea Pletikosu, koji će mu sigurno mnogo pomoći u privikavanju na novu sredinu.

- Izuzetno sam zadovoljan što sam se preselio u Rostov. Klub ima dobru selekciju igrača i trenera. Šest meseci nisam igrao fudbal, a sada imam priliku da pokažem da još mogu da igram dobro - rekao je Lazović za klupski sajt.

Bivši napadač Partizana, Fejenorda, PSV-a i Vitesea kaže da se, pre nego što se odlučio za Rostov, konsultovao sa Pletikosom.

- Da, on me je ubedio da je Rostov dobar klub. Drago mi je što sam dobio priliku da pokažem da je ono što se desilo u Zenitu bila greška - ne krije dodatni motiv Lazović, kome će u napadu pomagati, takođe novopridošlica, zemljak Nemanja Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lepi

    28. februar 2013 | 21:38

    Dokazuj,dokazuj,ne znam samo kome i sta.Ti si svoje vec odavno rekao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA