TUMBAKOVIĆ: Bez Markovića do kraja aprila!

- Posle svega što se dešavalo oko Lazarevog oporavka u poslednje vreme, doneli smo odluku da je za njega najbolje da se u naredne tri-četiri nedelje oporavlja u Engleskoj - rekao je sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković

  • 1

Partizan je u velikom problemu jer, kako pišu "Večernje novosti", napadač "crno-belih" Lazar Marković ide na terapiju u Englesku i neće igrati sve do aprila.

Marković je povredio trbušni zid, terapije u Beogradu nisu dale očekivane rezultate i zato će talentovani fudbaler otputovati u Votford.

- Posle svega što se dešavalo oko Lazarevog oporavka u poslednje vreme, doneli smo odluku da je za njega najbolje da se u naredne tri-četiri nedelje oporavlja u Engleskoj - kaže sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

- Probali smo sve, sa terapijama van Srbije, bio je i kod hirurga Bajerna iz Minhena, međutim, Lazar nije uspeo da zaleči bolnu povredu - dodao je Tumbaković.

Iz Partizana su se zahvalili i Fudbalskom Savezu Srbije za pomoć u pronalaženju rešenja.

- Dugujemo zahvalnost ljudima iz FSS-a preko kojih smo došli do pomenutog rešenja u Engleskoj. Lazara u martu očekuju terapije, bazeni, teretane, posle čega bi za nekih mesec dana trebalo da bude spreman za povratak na teren. Radi se samo o povredi trbušnog zida, ne i o preponama - kaže Tumbaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blaa

    1. mart 2013 | 01:53

    smesni ste......kao satro povredjen,a on se zeza po londonu,i ne sme da igra da se ne bi tek povredio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA