NOVI SPORTSKI SKANDAL: Najbolja skijašica bez para, ne može kući!

- Nevenin trener Miha Maluš na računu ima samo 800 dinara i ne može da sipa gorivo kako bi se vratili - kaže vođa tima naše skijašice Toša Ignjatović

  • 0

Ima li kraja neprijatnim iznenađenjima u srpskom sportu? Ukoliko ste pomislili da smo pri dnu, u mulj nas "baca" podatak da je naša najbolja skijašica Nevena Ignjatović "zarobljena" na Staroj planini pošto zbog nedostatka novca ne može, kako piše "Kurir", da se vrati kući! Problem je nastao na relaciji Ministarstvo omladine i sporta - Trezor.

- Ovo je neverovatno. Nevenin trener Miha Maluš na računu ima samo 800 dinara i ne može da sipa gorivo kako bi se vratili - kaže vođa tima naše skijašice Toša Ignjatović, i nastavlja:

- Zamolio sam direktora hotela da im daje hranu do daljeg. Pretpostavio sam da će doći do ovoga, a novac koji nam je namenjen nije ni približno dovoljan. Neka kažu da li im je Nevena, kao olimpijka, potrebna.

(Telegraf, Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA