ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Gigs još godinu dana u Junajtedu!

Sjajni vezista koji u subotu igra svoj 1.000. meč u karijeri ostaje na "Old trafordu" do juna 2014. godine. Ferguson prezadovoljan produženjem ugovora

  • 0

Legenda Mančester jundajteda Rajan Gigs, koji će u subotu odigrati 1.000. meč u karijeri, produžio je ugovor sa klubom sa "Old traforda" na još godinu dana!

Skoro 40-godišnji vezista ostaje "đavo" do juna 2014. godine kako bi kompletirao 23. igračku sezonu, a menadžer Aleks Ferguson je prezadovoljan što je Gigs odlučio da mu još godinu dana bude na raspolaganju.

- Rajan je primer svima nama kako treba da se brine o sebi. Šta mogu da kažem o njemu što nije već rečeno? On je sjajan igrač i izuzetno ljudsko biće. Ima fantastičnu energiju za svaku utakmicu i to je divno gledati. On izgleda kao da svake nedelje postavlja novi cilj i zaista je čudesno da ima 23 uzastopne godine igre u ovim modernim fudbalskim vremenima - rekao je Ferguson, i zaključio:

- Njegova forme ove godine pokazuje da su njegova sp0sobnost i uživanje u igri jači nego ikad pre i ja sam apsolutno oduševljen što je potpisao novi ugovor.

Gigs je do sada odigrao 931 utakmicu za Mančester junajted, 64 za reprezentaciju Velsa, a četiri puta je oblačio dres olimpijske selekcije Velike Britanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA