STARTNIH 11: Đoković na golu, Marej napadač, Federer "desetka"!

Televizija "SkySports" je u fudbalsku postavu uvrstio i Janka Tipsarevića u odbranu zajedno sa Nadalom, dok štopere čine Del Potro i Čilić

  • 1

Televizijska stanica "SkySports" napravila je fudbalsku postavu od najbolje plasiranih tenisera sveta, tako da su se u startnih 11 našli i Novak Đoković i Janko Tipsarević.

Prema procenama navedene televizije, Đoković bi bio golman među teniserima-fudbalerima, s obzirom na to da klasičan "broj jedan" koji nose golmani jasno stavlja do znanja ko je najbolji među najboljima. Doduše, Novakov stil igre podrazumeva sve samo ne isključivo defanzivu.

Odmah ispred se našao Janko Tipsarević, koji bi bio desni bek, dok je leva strana rezervisana za Rafaela Nadala. Štoperski tandem bi činili i najviši među teniserima - Argentinac Huan Martin del Potro i Hrvat Marin Čilič.

Teniser koji nikad ne odustaje, zbog čega je kamen spoticanja igračima iz samog vrha, jeste David Ferer, koji je samim tim zaslužio poziciju zadnjeg veznog.

Vezni red po mišljenju "SkySports"-a čine Francuzi Rišar Gaske i Žo Vilfred Conga i Čeh Tomaš Berdih, a kao polušpic igrao bi iskusni Rodžer Federer. Švajcarac bi kao "desetka" isturenijem Endiju Mareju.

Da li je po vašem mišljenju "SkySports" odredio pravu postavu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA