Radomir Antić za Telegraf.rs: Lids? Nemam pojma o čemu se radi

Pol Gof, agent za medije bivšeg selektora srpske fudbalske reprezentacije, izjavio da se iskusni stručnjak nada poslu u engleskom drugoligašu koji je onomad otpustio trenera

  • 0

Radomir Antić (63) hoće na klupu Lidsa! Tako bar tvrdi Pol Gof, pres-agent bivšeg selektora srpske fudbalske reprezentacije, a listom prenose mediji na Ostrvu.

– Radomir će, nesumnjivo, biti jedan od najiskusnijih i najkvalifikovanijih kandidata za novog trenera Lidsa. Gladan je trenerskog posla i nada se da će da dobije šansu na „Eland roudu”. Uveren je da klubu može da donese uspehe – izjavio je Gof.

Gde ima dima, ima i vatre, kaže narod, pogotovo što je Lidsov trener Sajmon Grejson dobio otkaz pre nekoliko dana, ali Antić u izjavi za Telegraf.rs veli:

– Lids? Nemam pojma o čemu se radi. Nemam komentar.

Ostaje da se vidi da li je Gofu dugačak jezik ili se zaista nešto valja iza brda.

U svakom slučaju, polufinalista Lige šampiona iz sezone 2000/01. traži trenera, a neposredan povod za rastanak s prethodnim bio je poraz kod kuće protiv Birmingema u drugoj engleskoj ligi s 4:1, kada je srpski internacionalac Nikola Žigić postigao sva četiri gola. Danas se nekadašnji prvoligaš oporavio od teškog udarca na svom terenu, pošto je u gostima savladao Bristol s 3:0.

Među ostalim kandidatima za mesto trenera Lidsa, to jest Antićevim protivkandidatima, pominju se Nil Vornok, koji je nedavno dobio otkaz u Kvins Park Rendžersu, trener trećeligaša Hadersfilda Li Klark i Italijan Roberto di Mateo, pomoćnik Portugalca Andrea Viljasa Boasa u Čelziju.

Antić, bivši trener španskih timova Barselone, Reala, Atletika, Ovijeda, Saragose i Selte, bez posla je od odlaska s klupe Srbije ujesen 2010. Kad bi preuzeo Lids, bio bi to njegov povratak u engleski fudbal posle skoro tri decenije, budući da je od 1980. do 1984. igrao za Luton.

(Telegraf.rs/G. Anđelić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA