DŽAJIĆ: Stisnite se, pobeđujte, a pare će doći sledeće nedelje

Fudbaleri Crvene zvezde, uprkos obećanju Slaviše Kokeze, još nisu primili zaostala dugovanja. Predsednik Džajić na sastanku smirivao situaciju

  • 2
Trening FK Crvena Zvezda, Dragan Džajić Foto: Marko Todorović

U četvrtak je generalni sekretar Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao da ga je sramota, od igrača jer oni nemaju ni za kiriju, ali se nada da će novca uskoro biti.

Od Gasproma još uvek nema uplaćenih dogovorenih para, ali predsednik kluba iz Ljutice Bogdana Dragan Džajić dao je nadu igračima da bi mogli uskoro da osete neko zveckanje i šuškanje u svojim džepovima.

Rok koji je postavila Zvezdina uprava, da igračima isplati deo rate ugovora u 2013. godini, već je probijen, a na "Marakani" se još traži rešenje za taj problem.

Uprkos obećanju potpredsednika Slaviše Kokeze da će im ove nedelje biti uplaćen deo dugovanja, to se ni u petak nije dogodilo!

Niko od igrača još nije pozvan na razgovor o pominjanim revizijama ugovora, a situaciju pred meč na Banjici probao je da smiri predsednik Džajić. On je posle jutarnjeg treninga sam održao sastanak sa prvotimcima, kada im je poručio sledeće:

- Momci, stisnite se, nastavite da pobeđujete (naredni meč Zvezda igra protiv Rada)a para će biti naredne sedmice.

Rešenje se još ne nazire, sem eventualnog bankrota, čega se svi plaše i što je vrlo realno da se dogodi, a "najavio" ga je i prvi potpredsednik Nebojša Čović.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport, mozzartsport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    2. mart 2013 | 19:28

    Momci, svi predjite u druge klubove, bezite od lopovluka koji se desava u Partizanu i Zvezdi, gde vas prvo uce kako je dovoljno samo nositi boje kluba i gde bi mnogi igrali za dzabe. Para nema, niti ce ih biti, dobicete po hiljadu evra da zakrpite rupice i to je to. Sramota.

  • xy

    2. mart 2013 | 11:38

    Стрпите се момци....ауууу који шупљак

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA