Zahtev Hrvatima: Fudbaleri Srbije tražili keks "Domaćica" u svlačionici!

Domaćini kvalifikacionog meča za SP u Brazilu iznenađeni su skromnim prohtevima srpske reprezentacije

  • 2

Fudbalska reprezentacija Srbije, koja će 22. marta odigrati u Zagrebu dugo očekivani meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu protiv Hrvatske, nije imala posebne zahteve prema organizatorima, osim jednog - da ih u svlačionici čeka keks "Domaćica".

Srpska ekspedicija ne mari mnogo za luksuz renovinaranih svlačionica na stadionu "Maksimir", televizore i bazen, ali želi da uživa u poznatoj "Krašovoj" poslastici .

- Ništa, baš ništa nisu tražili, sve je kao i pre bilo koje utakmice. Osim jedne stvari. Naime, oni su tražili da ih u svlačionici na dan utakmice čeka keks "Domaćica", te ćemo im mi osigurati 10-15 kutija. Zanimljivo, nisu oni prvi koji su nam došli s takvim zahtevom. Isto su tražili i Makedonci. "Domaćicu" očito na prostoru bivše Jugoslavije svi obožavaju - otkrio je Miljenko Sakoman, direktor stadiona za "Jutarnji list".

Iz "Kraša" su poručili da je molba došla do njih i da će rado izaći u susret.

- Izuzetno nam je drago kada vrhunski sportisti odaberu naše proizvode i u sportskim trenucima uživaju u "Kraševim" slatkišima. Uz "Domaćicu" ćemo, naravno, poslati i "Bajadere" i "Dorine", koje takođe dobro poznaju. Nadamo se da ćemo svi uživati u vrhunskoj i tolerantnoj utakmici - naveli su u saopštenju.

Osim keksa, srpsku reprezentaciju dočekaće i hrvatska voda, za razliku od nekih drugih nacionalnih timova koji insistiraju na svojoj vodi, pa hrvatski list zaključuje da Fudbalski savez Srbije ima puno poverenje u hrvatske kolege i njuhovu organizaciju utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA