Vilanova se vraća tek u aprilu!

Trener Katalonaca nastavlja sa lečenjem u Njujorku, a na klupu Barselone trebalo bi da se vrati za mesec dana. Protiv Milana u Ligi šampiona ekipu će i dalje voditi Đordi Roura

  • 0

Trener Barselone Tito Vilanova leči se na klinici u Njujorku, gde redovno odlazi na hemoterapije i zračenje, i neće se vratiti barem još mesec dana.

Potpredsednik katalonskog kluba Karles Viljarubi izjavio je da će se trener vratiti na klupu tek u četvrtom mesecu.

- Tito se dobro oseća, redovno ide na terapije i sve protiče po planu. Njemu je priotitet sada zdravlje, sportski planovi su u drugom planu, a očekuje se da će u aprilu ponovo zauzeti mesto na klupi Barselone - izjavio je Viljarubi.

Tito se u Njujorku nalazi na specijalizovanoj klinici za lečenje kancera od sredine januara. On je u decembru drugi put operisao tumor pljuvačne žlezde.

Viljarubi je morao da razočara katalonske navijače pošto Vilanova neće biti uz ekipu na revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Milana, 12. marta na stadionu "Kamp nou", već će tada na klupi biti i dalje njegov zamenik Đordi Roura.

Barselona je i bez Vilanove ostala vodeći tim u Primeri sa 12 poena prednosti u odnosu na prvog pratioca Atletiko Madrid i 16 više od Real Madrida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA