Tuča Rađena i Vapenskog, Šefik ih razdvojio!

Iskusni Denis Šefik navodno sprečio Nikolu Rađena i Borisa Vapenskog da se potuku, međutim Vapenski dan kasnije demantovao sukob i tvrdi da je u pitanju samo malo življi razgovor

  • 1

Poraz od Partizana 10:8 u "večitom derbiju" vaterpolisti Crvene zvezde teško su podneli, naročito Nikola Rađen i Boris Vapenski, koji se posle meča umalo nisu potukli.

Vapenski i Rađen po završetku utakmice počeli su da se svađaju, verbalni sukob prerastao je u gurkanje, a najprisebniji bio je iskusni Denis Šefik, koji se umešao, razdvojio posvađane igrače i sprečio da sukob preraste u nešto možda mnogo gore.

Međutim, dan nakon meča vaterpolisti su preko društvenih mreža demantovali sukob.Vapenski je istakao da mu je Rađen kao iskusniji samo objašnjavao u čemu greši, mada su saigrači pomislili da je u pitanju svađa.

- Najnormalnije smo razgovarali, kao stariji mi je prišao i objašnjavao gde sam pogrešio, odnosno šta je trebalo da uradim. Saslušao sam ga bez pogovora. Istina, prišli su saigrači, u prvi mah su pomislili da se svađamo, ali su se uverili da pričamo najopuštenije. I od svega ispade da smo se raspravljali, gurali, udarali, da su nas jedva razdvojili - rekao je Boris Vapenski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbijanac

    3. mart 2013 | 12:32

    dobro de momci jedan slab dan nije strasno ima jos sanse za titulu...opustite se jer ste najbolji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA