MILIJAŠ SE ZAMERIO "DELIJAMA": Gde je kapiten?

Navijači Zvezde nezadovoljni su time što se nisu svi “postrojili“ pred tribinom posle još jednog remija protiv Rada. Umesto 11, ispod tribine najvatrenijih bilo je 10 igrača, bez Nenad Milijaša

  • 4

"Zvezdino proleće" je već stalo. Već u drugoj utakmici u drugom delu sezone, Crvenu zvezdu je zaustavio Rad na Vračaru i omogućio Partizanu da eventualnom pobedom protiv Borče u zaostaloj uatkmici pobegne na velikih plus osam!

Posle utakmice na Vračaru, igrači su bili razočarani rezultatom, ali su onda morali da se "postroje" pred svojim najvernijim navijačima kako bi trpeli dodatne uvrede sa tribina.

Na udaru je posebno bio kapiten Nenad Milijaš iako se činilo da na terenu on i nije bio toliko loš u odnosu na ostale, sem Nikole Petkovića.

Međutim, Milijaš je odmah po završetku meča na Vračaru rezigniran otišao u svlačionicu, dok su ostali igrači otišli da istrpe uvrede "delija", a bilo je raznih.

- Igrate ko p...  

S obzirom na to da Milijaša nije bilo među "postrojenima", sa tribina se čulo još:

- Gde je kapiten, j...te gde je kapiten?

Posle meča, svoj komentar dao je možda najbolji u redovima "crveno-belih" Nikola Petković.

- Učinili smo sve što je bilo do nas, ali nije nam išlo. Možda bi bilo bolje da smo ostali brojčano ravnopravni na terenu. Iskreno, trebalo bi da nas je sramota što nismo pobedili. Rekao sam posle Javora da je za Zvezdu svaki meč borba za život, a već na sledećem stepeniku nismo uspeli. I to pošto smo vodili protiv ekipe čiji je prosek godina 19 i imali podršku celog stadiona. Primili smo gol posle nepažnje. Rad nije stvorio šansu 90 minuta, a rezultat je 1:1. Nemam reči - razočaran je bio Petković.

Do kraja Superlige ostalo je još 13 kola, a titula je Zvezdi sve dalje, a Partizanu se bliže, i to i šesta uzastopna.

(Telegraf.rs / Izvor: mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. mart 2013 | 20:53

    BOG je na strani istine,zapamti to vucicu,covicu i ostala bagro !!!PARTIZAN SAMPION !!! PRAVDA +PARTIZAN !!!

  • blaa

    3. mart 2013 | 19:03

    dodji kod nas..da im se svetis milijase..

  • gane

    3. mart 2013 | 22:09

    alo tudjmanjo...mirni... vezacemo vas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA