ACA PETROVIĆ: Porazio me crnogorski sudija, koji živi u Beogradu!

Trener Zagrepčana Aco Petrović podneo je ostavku na mesto šefa struke, a na konferenciji za medije saopštio je zbog čega je otišao

  • 6

Košarkaši Partizana pobedili su Cedevitu usred Zagreba 77:76 u odlučujućem meču, koji je "crno-bele" ostavljao u trci za plasman na fajnal-for. Ipak, posle meča, viđene su nemile scene. Pojedini igrači, trener Aco Petrović, ali i čelnici Cedevite napali su sudije jer su bili nezadovoljni odlukom na kraju meča, kada nisu svirali faul na Rajtu koji je šutirao trojku.

Epilog je da je Aco Petrović podneo ostavku, a to je saopštio na konferenciji za medije posle meča.

- Nema smisla da komentarišem utakmicu jer više nisam trener Cedevite - rekao je Aco Petrović, i dodao:

- Nedavno sam ostao bez Kupa zbog 23 izgubljene lopte protiv Cibone. Ovog puta porazila me je srpsko-crnogorsko-slovenačka organizacija. Tačnije crnogorski sudija, koji zapravo živi u Beogradu.

-Nema smisla da ostanem jer ciljeve nisam ispunio. Nisam na fajnal-foru, nisam osvojio Kup i neću se predomisliti - istakao je dosadašnji strateg Cedevite.

Petrović se nije izjasnio o kom sudiji misli ali je najverovatnije mislio na Vojinović Radomira koji se vodi kao sudija iz Crne Gore jer su ostala dvojica Damir Javor i Sašo Pukl iz Slovenije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    3. mart 2013 | 21:17

    Ha,ha,ha,kakva budala!

  • stojke

    3. mart 2013 | 23:55

    Aco Srbine!!!!!!

  • PepyPN

    4. mart 2013 | 00:15

    a nedosudjen faul nad Milosavljevicem kod zadnjeg kosa nije video?Realno mogla je i cedevita da pobedi,ali vise srece drugi put...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA