ZVEZDA: Janković pred smenom, menja ga trener Jagodine?!

Crvena zvezda je u veoma nezavidnoj poziciji kada su šanse za titulu u pitanju, a po svemu sudeći, u ponedeljak će na "Marakani" biti održan Upravni odbor "crveno-belih", koji će razmatrati smenu Aleksandra Jankovića, a već se priča da je prvi pik trener Jagodine Simo Krunić

  • 3

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković bio je pred odlaskom pre i posle meča sa Vojvodinom na kraju jesenjeg dela polusezone, kada je i on sam "eksplodirao pred novinarima", ali tada je ostao na klupi. Međutim, posle remija sa Radom, to pitanje će opet ozbiljno biti pokrenuto.

Nije tajna da je sportski direktor Zoran Stojadinović po dolasku na "Marakanu" bio za drugo rešenje na trenerskoj poziciji, ali je na kraju našao zajedničku reč sa još aktuelnim šefom stuke "crveno-belih".

Posle slabih uvodnih partija u prolećnom delu sezone, Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda u ponedeljak će na dnevni red staviti poverenje šefa struke Aleksandra Jankovića. Prvi pik za novog Zvezdinog trenera je Simo Krunić, prenosi Sportski Žurnal.

Postoji šansa da mladi stručnjak napusti Jagodinu i prihvati se daleko većeg izazova. Večeras ili sutra bi bivši član stručnog štaba reprezentacije Srbije mogao da preuzme komandnu palicu na Marakani.

- Sportski deo uprave Zvezde je veoma besan posle današnjeg remija sa Radom na trenera Jankovića. Biće velike frke u ponedeljak na "Marakani" na sastanku. Raspravljaće se o Jankovićevom (ne)ostanku, a jedino što može da ga spasi je to što nemaju sada koga da stave na klupu - rekao je izvor Telegrafa blizak klubu iz Ljutice Bogdana.

Trener Zvezde je posle današnjeg remija sa "građevinarima" poručio da apsolutno nema nameru da napusti klupu "crveno-belih", ali je veliko pitanje da li će zaista i ostati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA