MARTA KAO RONALDINJO: Niko ne može da joj uzme loptu! (VIDEO)

Verovatno najbolja fudbalerka u istoriji Marta Vierija da Silva opet je sve zasenila svojim driblinzima i snalažljivošću

  • 1

Fudabaleri kao što su Romario, Denis, Ronaldo, Ronaldinjo i u novije vreme Nejmar su pravi mađioničari na terenu i sve zadivljuju svojim driblinzima.

Međutim, iako ženski fudbal tek u poslednjih nekoliko godina dobija zasluženu pažnju, najbolja fudbalerka sveta svojim driblinzima hara terenima već duži niz godina.

Marta Vierija da Silva godinama ulepšava fudbalske terene svojom igrom, a trenutno nastupa u Švedskoj fudbalskoj ligi za žene, u klubu Tireso, za koji je postigla još jedan neverovatan gol.

Petostruka osvajačica priznanja za najbolju fudbalerku sveta bila je strelac na jednom pripremnom meču pred početak nove sezone, ali na neverovatan način.

Marta je uzela loptu i sa nekoliko rolinga i driblinga telom izbacila iz igre i oslobodila se pet protivničkih igračica, te na kraju zatresla i mrežu. Mora se priznati da po kretnji najviše podseća na Ronaldinja...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA