KAKAV (RE)SMEČ: Sevaljos kao Federer! (VIDEO)

Horasio Sevaljos u četvrtfinalnom duelu, završenog turnira, u Akapulku postigao neverovatan poen protiv Nikolasa Almagra

  • 0

U svakom sportu, da bi se došlo do poena, mora da se bori do kraja, jer ako mislite da ste već uzeli poen, lako vam se može vratiti lopta i da ga protivnik uzme.

Upravo to je Horasio Sevaljos uradio Nikolasu Almagru.

U čertvrtfinalnom meču ATP turnira u Akapulku, koji je u nedelju osvojio Rafael Nadal, argentinski teniser postigao je zaista neverovatan poen.

Almagro je već vodio 1:0 u setovim i igrao se drugi. Posle servisa Almagra, Španac je sve vreme bio u prednosti u poenu, i na kraju je dobio klasičan zicer u tenisu - smeč sa same mreže. Kada je smečovao, Sevaljos je bio u krajnjem levom uglu, ali je Almagro upravo tamo i poslao lopticu.

Argentinac se već bio predao, ali je u poslednjem momentu video da će Španac tamo poslati lopticu, zaleteo se, skočio i "resmečovao" u nebranjeni deo terena.

Zaista neverovatan poen, koji Sevaljosu nije kasnije pomogao da se plasira u polufinale, gde je Almagro kasnije izgubio upravo od osvajača turnira Nadala.

Ali ovaj potez strašno podseća na još jedan dobar poen koji je star skoro 10 godina...

...Bilo je to davne 2003. godine kada je Rodžer Federer, na sličan način, vratio smeč Endiju Rodiku koji ga je kasnije i "gađao" reketom.

Podsetimo se i tog poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA