ČOVIĆ: Braun i "Braunčići" su završili sa Zvezdom!

- Elton Braun je stavljen na transfer listu jer nije hteo da putuje u Istanbul kada mu je plata kasnila 10 dana. To (stavljanje na transfer listu) važi za sve Braune i "Braunčiće" - kategoričan je bio potrepdsednik Nebojša Čović posle višečasovne sednice UO

  • 5

Na troipočasovnoj sednici Upravnog odbora Crvene zvezde raspravljalo se o šest tačaka, ustanovljeno je da će Aleksandar Janković i dalje biti na klupi 2crveno-belog" tima, ali prema rečima potpredsednika Nebojše Čovića, velikih rezova će ipak biti.

- Bila je umetnost obezbediti pripreme u ovakvim uslovima, ali kod mene ne postoji rečenica: "Nećemo da igramo jer nismo dobili plate" i ne postoji reč štrajk. Ko neće da igra može da ide - kategoričan je bio Čović posle sednice Upravnog odbora.

Šef struke je još jednom dobio poverenje rukovodstva, po svemu sudeći, bar do meča na "Maksimiru", ali se stvara utisak da Čović neće još dugo trpeti rezultatska posrtanja.

- To vam je kao i u košarkaškom klubu. Primera radi, Elton Braun je stavljen na transfer listu jer nije hteo da putuje u Istanbul kada mu je plata kasnila 10 dana. To (stavljanje na transfer listu) važi za sve Braune i "Braunčiće" - iskren je bio Čović.

Igrači, prema najavama uprave, uskoro ne bi trebalo ni da imaju razloga za alibi jer, iako "Gazprom" još nije uplatio novac, prodajom Veljka Simića Bazelu Zvezda je kako-tako skrpila sumu od 150.000 evra za plate prvotimcima.

Međutim, Čoviću se nimalo nije dopala izjava Aleksandra Jankovića o nikad gorem stanju u Ljutice Bogdana.

- Ne treba trener da nam priča u kakvoj smo situaciji. Kao da mi to ne znamo. Žao mi je što igrači nisu došli u neka srećnija vremena, kada se muzlo. Ali sada moraju da istrpe. Iščupaćemo mi fudbalski klub Crvena zvezda, ali ko je nestrpljiv neka ide. Ako ovako budu igrali moraćemo mi da platimo da odu. Ja se nikada nisam predavao, ali me je sramota od navijača.

(Telegraf.rs / Izvor: mozzartsport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xy

    4. mart 2013 | 23:21

    Mozes ti Covicu da pricas sta hoces,momci imaju ugovore sa vama i vi morate da ih platite.To dal su oni preplaceni,dal nisu za Zvezdu itd mozete zakaciti macku o rep.Mozes ih sve staviti na transfer listu al ih do tada moras iskesirati svaki euro ili stavljaj katanac..nema ti druge.Zato nemoj da se puno mangupiras i glumis ludilo...toliko za sada. CaoS

  • Slaveee

    5. mart 2013 | 01:10

    Nazalost tako je ali je i istina da je malo ko od tih manekena i gayeva zaradio te pare.

  • Navijac

    5. mart 2013 | 09:43

    Alo bre, ako nisi sposoban da das i ispostujes ono sto si dogovorio i obecao onda nemoj ni da pregovaras. Navikao si da sve bude kako ti mislis i zelis, mozda i taj koji trazi svoj novac, mozda i on ima svojih obaveza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA