Samir ponovo pijan, Štimac ga nagrađuje?!

Hrvatskog reprezentativca zaustavila policija i utvrdila mu 0,76 promila alkohola u krvi. Hrvatski selektor kaže da je to napredak, jer je prethodni put imao 2,5 promila

  • 0

Hrvatski reprezentativac Samir ponovo je uhvaćen kako vozi u pijanom stanju - zagrebačka policija zaustavila ga je na Mažuranićevom trgu u redovnoj kontroli i utvrdila mu 0,76 promila alkohola u krvi. Samir je još u maju 2011. prvi put uhvaćen u mnogo gorem stanju i tada je prespavao u policijskoj stanici.

Hrvatski selektor Igor Štimac ne namerava da kazni napadača na kojeg ozbiljno računa na predstojećem meču sa Srbijom 22. marta u Zagrebu, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

- Možda ću da ga nagradim. Poslednji put imao je 2,5 promila, evidentan je napredak - našalio se Štimac, pa nastavio:

- Možemo da budemo cinični koliko želimo, ali glavno je da ja u tome ne vidim nikakav problem. Samir je mlad čovek, to što je u subotu popio dva piva do 3.30 ujutro, to je OK. Zar je to puno? Isto važi i za bilo kog igrača. Bio je slobodan, imao je dozvolu kluba, zašto ne bi izašao?! To što fudbaleri kod nas ne mogu da  veruju taksistima, pa ih zato ne zovu, ili nekim ljudima koji bi mogli da ih odvedu kući, to je drugi problem - tvrdi selektor Hrvatske, da bi potom zaključio:

- Kazne neće biti. Ja sam svoju vojsku odabrao i s njom idem u rat. Dok oni meni odgovaraju na terenu kako tražim i ne krše niti klupsku niti reprezentativnu disciplinu, biću uz njih.

(Telegraf.rs/Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA