NOLE KAO DETE: Pogledajte kako sam srećan u Samprasovom društvu! (FOTO) (VIDEO)

Prvi reket sveta ostvario je dečački san igrajući egzibicioni dubl meč sa svojim idolom iz detinjstva, proslavljenim teniserom Pitom Samprasom

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostvario je dečački san, pošto je igrao u egzibicionom dublu sa svojim idolom iz detinjstva Amerikancem Pitom Samprasom.

Istina, Đoković i Sampras su izgubili od braće Boba i Majka Brajana, ali je taj poraz bio nevažan u odnosu na sreću prvog reketa sveta.

Nole je nebrojeno puta govorio da mu je uzor u detinjstvu bio upravo Sampras, a ovog puta je stigao i da se fotografiše sa njim i okači sliku na Fejsbuk.

"U društvu mog idola, vidi se da sam srećan, zar ne?", napisao je Nole na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

- Oduševljen sam što sam konačno delio teren sa Samprasom. Oduvek sam želeo da igram sa njim ili protiv njega. Tokom meča preplavile su me uspomene iz detinjstva. Sampras je veliki čovek i van terena - rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta prethodno je u egzibicionom singl meču pobedio Amerikanca Mardija Fiša, koji se vratio na teren posle šestomesečne pauze zbog problema sa srcem.

Egzibicija je odigrana u dvorani koju koristi košarkaški tim iz Los Anđelesa UCLA.

Đoković posle ovog egzibicionog meča učestvuje na Mastersu u Indijan Velsu - koji počinje u petak, gde je do sada osvojio dve titule - 2008. i 2011.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA