Inter i Mančester siti hoće Ninkovića!

Sve širi spisak zainteresovanih za mladog ofanzivnog vezistu "crno-belih", koji bi možda već na leto mogao da promeni klupske boje

  • 2

Za Nikolu Ninkovića, vezistu Partizana, interesuje se sve više velikih evropskih klubova. Nedavno su mediji javili da ruski Zenit prati igre temperamentnog 18-godišnjaka, a prema najnovijim informacijama, za Ninkovića su zainteresovani Inter i Mančester siti. To bi moglo da znači da će šampion Srbije, pored Lazara Markovića, narednog leta ostati bez još jednog mladog "bisera".

Ocenjujući da istočni vetrovi ponovo duvaju u Interu sajt Sportevai.it očekuje da bi Ninković mogao da bude prodat narednog leta za oko šest miliona evra, a upoređen je sa Kakom i Inijestom. Ofanzivni vezista "crno-belih" okarakterisan je kao moderan fudbaler koji u svakom trenutku može da reši meč.

Španski portal Fichajes.com tvrdi da su skauti prebogatog Mančester sitija bacili oko na Ninkovića koji, iako mlad, ima već prilično iskustvo. Praćenje je intenzivirano poslednjih nedelja, pa bi as Partizana koji ima ugovor sa klubom do 2016. mogao već na leto da se pridruži Aleksandru Kolarovu i Iliji Nastasiću u redovima šampiona Premijer lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djeneral

    5. mart 2013 | 13:50

    Zaboravili ste da dodate i da Barsa u njemu vidi naslednika Mesija, i da je spremna da izdvoji 30 miliona evra. A Real nudi 25 miliona za Lazovica u kome vidi novog i boljeg Ronalda.

  • Rafael Vitez Boban

    5. mart 2013 | 14:20

    Daj djenerale sralo ne pricaj gluposti hahaha lipo si me nasmija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA