Vujadin Savić na operaciji!

Mladi štoper zbog pokidanih ligamenata neće moći da pomogne Dinamu iz Drezdena u borbi za opstanak u nemačkoj drugoj ligi

  • 3

Srpski fudbaler Vujadin Savić u sredu će biti operisan, pošto je teže povredio zglob noge na utakmici njegovog Dinama iz Drezdena i Herte prošlog vikenda. Saviću su u desetom minutu te utakmice, koji je završen pobedom njegovog tima sa 1:0, stradali ligamenti i pred njim je višenedeljni oporavak.

- Prilikom kornera za Hertu u jednom duelu saigrač me je zakačio i kod doskoka nezgodno sam stao i iskrenuo zglob. Osetio sam da je nešto puklo, što su kasnije i doktori potvrdili. Pokidao sam dva spoljna ligamenta, treći je napukao, kao i još dva unutrašnja - rekao je Savić.

Savićev oporavak trebalo bi da traje oko šest nedelja. Očekuje se da se srpski fudbaler vrati na teren u završnici sezone u Cvajti. Dinamo trenutno zauzima 16. mesto na tabeli, sa samo tri boda više od Zandhausena, koji je u opasnoj zoni.

- U nezgodnom trenutku sam se povredio i jako mi je žao što neću moći da pomognem saigračima da izvučemo ovu tešku sezonu. Ali, isto tako verujem da će i bez mene na terenu uspeti da izbore opstanak u Cvajti - naglasio je Savić.

U narednom kolu Cvajte, fudbaleri Dinama igraju protiv Ercgebirgija u nedelju od 13.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA