JSL: Partizan u Borči kapariše titulu

- Želimo da zadržimo pobednički ritam, pokažemo kako možemo da odigramo bolje nego protiv Donjeg Srema. Mnogi su nam već dopisali tri boda, međutim, nije gotovo dok se posao ne odradi - opominje trener šampiona Vladimir Vermezović

  • 0

Osam dana kasnije nego je planirano u "Vizelj parku" u Borči fudbaleri Partizana imaju šansu da pobedom nad BSK-om šampionat još jednom učine nezanimljivim. Zaostali meč, koji nije odigran zbog natopljenog terena, za "crno-bele" je, kako sami kažu, još jedno od 14 finala...

- Šteta što je susret prošlog utorka odložen, imali bismo sedam dana za pripremu meča sa Jagodinom, ali neće biti problema da se igrači priviknu na zahteve. Želimo da zadržimo pobednički ritam, pokažemo kako možemo da odigramo bolje nego protiv Donjeg Srema. Mnogi su nam već dopisali tri boda, međutim, nije gotovo dok se posao ne odradi - opominje trener šampiona Vladimir Vermezović.

Teren sada neće biti problem, a utakmica u beogradskom predgrađu startuje u 13.00 sati. Kapije stadiona koji prima oko 2.000 ljudi otvaraju se u 11 sati, a ulaznica košta 500 dinara.

Podsetimo, u prvom delu šampionata Partizan je u Humskoj Borčanima dao sedam "komada". Danas se u sastavu BSK-a samo sećaju te ružne epizode...

- Favorit je poznat, snagu Partizana dobro znamo, međutim, naš motiv su elan i želja da se predstavimo u lepom svetlu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da sportskim navijanjem budu naš 12. igrač - kaže Nebojša Milošević, šef struke Borčana.

BSK - Partizan 13.00

Verovatni sastavi: 

BSK: Danilović, Planić, Radunović, Novaković, Milojević, Nuhi, Ćesarević, Simović, Savković, Đukić, Ademović. Trener: Nebojša Milošević.

PARTIZAN: Stojković, Pauljević, Pajović, Ivanov, Stanković, S. Marković, Luka, Ilić, Brašanac, Šćepović, Kojić. Trener: Vladimir Vermezović.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA