Vestbruk Lejkerse udaljio od plej-ofa

U derbiju Zapada Tandersi su u Oklahomi pobedili Lejkerse (122:105). Boston i Denver slavili u gostima, u Filadelfiji odnosno Sakramentu

  • 0

U noći između utorka i srede u NBA ligi odigrane su samo tri utakmice. Derbi je svakako odigran u Oklahomi gde su domaći Tandersi sa 122:105 pobedili Los Anđeles lejkerse. Seltiksi su u jednoj od važnijih utakmica Istoka u Filadelfiji dobili Sikserse, dok su pobedu u gostima ostvarili i košarkaši Denvera u Sakramentu (120:113).

Bez ikakvih simpatija navijači Oklahome su ispratili Kobija Brajanta u svlačionicu, koji se uz bolnu grimasu držao za desni lakat. Kobi je u "Čizpik enerdži centru" ubacio 30 poena, ali je junak derbija bio Rasel Vestbruk. Odlični plej meč je završio sa 37 poena (10 skokova). Čak 11 manje dao je najbolji strelac Lige - Kevin Durent (28,56 poena).

- Kobi meni nije izgledao kao povređen - rekao je Durent posle meča i dodao:

- Nećemo da ga žalimo. Ako može da da 30, onda mu nije ništa.

Možda je i u pravu... Oklahoma je posle 60 odigranih mečeva druga na Zapadu, dok Lejkersi ovim porazom za osmoplasiranom Jutom "kaskaju" za "dve i po" pobede.

Odlična partija Ejverija Bredlija u dresu Bostona čelnicima tima iz Masačusetsa je konačno skinula težak teret s vrata. Povreda Ražona Ronda i njegovo neigranje do kraja sezone više ne bi trebalo da bude glavobolja jer je Bredli sve bolji. U Filadelfiji je ubacio 22 poena (7 skokova, 5 asistencija), pomogavši timu da dođe do 12. pobede (12/4) od povrede Ronda. Pol Pirs i Kevin Garnet su ubacili po 18 poena, dok je najefikasniji u redovima Siksersa bio Tadejus Jang sa 19 poena.

NBA REZULTATI:

Filadelfija - Boston 101:109

Oklahoma - LA Lejkers 122:105

Sakramento - Kings 113:120

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA