KOJIĆ: Golove sam posvetio ćerki

Fudbaler Partizana dvostruki strelac u pobedi nad Borčom od 4:0, a pogotke je imao kome i da posveti

  • 0

Fudbaler Partizana Nemanja Kojić bio je presrećan posle pobede nad BSK-om iz Borče od 4:0. Postigao je dva gola i najavio ono zbog čega je doveden u Partizan. Ipak, golove je posvetio nekome za sreću.

- Posvetio sam ih ćerki Valentini, koja je rođena u oktobru prošle godine - rekao je Kojić za Sportal.

On je rekao da se nada da je ovo samo početak njegovog berićetnog proleća.

- Dugo sam čekao gol, a došla su dva. Srećan sam i nadam se da ću nastaviti u istom ritmu. Sada je malo manji pritisak, ali, ne bi bio neizdrživ pritisak i da danas nisam postigao golove. U svakoj utakmici dajem maksimum, a gol ako dođe, dođe. Rezultat ekipe je najbitniji za mene - rekao je Kojić za Mondo.

Strelac protiv Borče bio je i Darko Brašanac, koji je "ubo" svoj prvenac u crno-belom dresu. Zanimljivo je da je gol postigao iz kornera, a nije ni šutirao na gol već centrirao.

- Centrirao sam na prvu stativu, na Ivanova. Ispostavilo se da niko nije dotakao loptu i ona je završila u golu. Drago mi je zbog toga. Nisam nikada postigao ovakav gol, iskreno, ovo je bio prvi put. Nisam ni u mlađim kategorijama dao gol iz kornera - rekao je Brašanac za Mondo.

(Telegraf.rs / Sportal / Mondo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA