"FUDBALSKA" VINARIJA: Pirlo pije vino od kad zna za sebe! (VIDEO)

- Od kako znam za sebe pijem vino. Kad sam bio mali, majka mi je davala malo vina, pomešanog sa vodom. Mnogo sam čitao o vinu, njegovoj proizvodnji, probao sam vina iz raznih regiona, zemalja - kaže veznjak Juventusa

  • 0

Fudbaleri su poznati da osim za lovptom vole da "trče" i za ludim provodom i zgodnim manekenkama. Ali, nisu svi usti... Uvek mora da se nađe neko ko će se razlikovati, samo što smo naišli na pozitivan primer.

Italijanski reprezentativac i glavni kreator igre Juventusa Andrea Pirlo gaji ljubav prema vinu!

On je odlučio je da se malo uključi u porodični biznis, odnosno proizvodnju vina u Breši. Kad završi sa fudbalom, ne gine mu enologija.

- Moja baka ima tamo vinograd i kao dete sam odlazio tamo i pomagao u vreme branja grožđa. Od kako znam za sebe pijem vino. Kad sam bio mali, majka mi je davala malo vina, pomešanog sa vodom. Mnogo sam čitao o vinu, njegovoj proizvodnji, probao sam vina iz raznih regiona, zemalja - kaže Pirlo.

Porodična vinarija je do sada bila niskobudžetna i nije mnogo ljudi znalo za nju. Međutim, kao što je to trend svuda u svetu i Pirlo je shvatio da je internet čudo i da i on treba da počne da se bavi reklamiranjem preko društvenih mreža. Upravo je to uradio i odmah je interes bio povećan.

- Mnogi navijači se raspituju, žele da ga probaju. Polako, tek smo počeli kampanju - kaže Pirlo.

Njegova porodica je već počela da renovira jednu kuću na imanju, od koje će napraviti hotelčić sa restoranom, kako bi turisti imali gde da odsednu, i naravno, da uživaju u vinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA