Fudbaler priznao da mu je devojka ubijena, raskomadana i bačena psima!

Bruno Fernandeš, nekadašnji čuvar mreže Flamenga, tvrdi da nije naručio ubistvo Elize Samudio koja mu je rodila neželjeno dete, već da je to uradio njegov najbolji prijatelj, a da se on saglasio

  • 0

Brazilski golman Bruno Fernandeš de Souza (28), nekada član Flamenga, priznao je pred porotom da je njegova devojka Eliza Samudio (25) ubijena, mada tvrdi da nije on naručilac ubistva, već da je to bio njegov najbolji prijatelj Luiz Enrike Romao, a da je on to prihvatio. Takođe, izjavio je da se oseća krivim iako nije direktni nalogodavac ubistva.

Nesrećnu Elizu ubio je bivši policajac Markos Santos davljenjem ispred četvoromesečnog deteta koje je plod veze sa golmanom, potom je raskomadao i delovima njenog tela nahranio pse, dok je ostatak bačen u sveži beton, pa telo nikad nije nađeno. Suđenje Santosu počeće sledećeg meseca.

Razlog za ubistvo upravo je rođenje deteta: Bruno Fernandeš tražio je od Elize da pobaci, a kada je ona to odbila i rodila njihovo dete, surovo je kažnjena, jer golman nije želeo da plaća troškove izdržavanja. Romao je namamio Elizu u kola u  Rio de Žaneiru navodnim pristankom Bruna da razgovara o izdržavanju i odvezao je u Belo Horizonte, gde je provela šest dana u zatočeništvu, pre nego što je surovo ubijena.

Santosu je plaćeno nešto više od 9.000 evra, a tokom ubistva puštao je glasnu muziku da bi prigušio krike nesrećne žene. Svemu je prisustvovao golmanov rođak Žorge Rosa, tinejdžer koji je priznao da je učestvovao u otmici i opisao stravična dešavanja.

Tvrdi se da je Eliza upoznala Bruna na orgijama 2009, a navodno je zatrudnela kada je kondom pukao. Eliza je svojevremeno tvrdila da je imala vezu i sa slavnim Kristijanom Ronaldom.

Bruno Fernandeš dosad je negirao da zna šta se desilo sa devojkom, tvrdio je da je otišla iz zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA