Ninković izbačen sa meča protiv Zemuna: "Nisam jurio nikoga"!

Mladi igrač Partizana, samo što je postigao gol, ušao u raspravu, a zatim navodno i jurio igrača Zemuna po terenu, što je kasnije negirao

  • 2

Fudbaleri Partizana koji nisu igrali protiv BSK-a igrali su prijateljsku utakmicu u "Zemunelu" sa ekipom Zemuna. Iako su pobedili sa 2:1, meč će ostati upamćen po novom ispadu mladog reprezentativca Nikole Ninkovića.

On je naime, u jednom trenutku ušao u ozbiljnu raspravu sa protivničkim fudbalerom, da je glavni sudija meča tražio da ga pomoćni trener crno - belih Zvonko Varga izvede iz igre.

Večernje novosti prenose da je Ninković rivala jurio po terenu da ga bije, dok Sportski žurnal tvrdi da je došlo više do verbalnog sukoba u kojem je posle nekoliko grubljih startova na njemu, Ninković ušao u raspravu sa kapitenom ekipe iz Gornje varoši kome je zapretio da će da mu "polupa p...u" (?!).

Ninković je za Sportal negirao da je bilo koga jurio tokom meča u Sportskom centru Teleoptik.

- Koškanja jeste bilo, ali nikoga nisam jurio - rekao je mladi reprezentativac  koji je pre samo nekoliko dana kažnjen zbog kašnjenja u "Zemunelo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    7. mart 2013 | 19:05

    ...sta reci,mali se bas umislio,prvo budi covek pa onda fudbaler.Eeee moji partizanovci za koga vi sutra da navijate,sramota.Sta li rade ti psiholpzi u klubu???

  • N-P

    7. mart 2013 | 20:03

    u novembru taman negde u vreme kad isti jedan ovakav (mitrovic) pravi onu epizodu u Azerbejdzanu , ovaj sa naslovnice u Zemunelu donese plastični pištolj na one kuglice i gađa koga stigne, oluke i sl. ... 100 % tačan podatak !!! i šta još reći uz sve ostalo što već znate ... Još daleko gore stvari o ovom sa naslovnice javno nesmem ni da iznesem ... ma ČUDO ne viđeno ... al ima jedna stara .. SVE POLAZI IZ KUĆE !!! toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA