TEO MAĐIONIČAR: Asistira na sve moguće načine! (VIDEO)

Srpski plejmejker u 10. kolu TOP 16 faze Evrolige zabeležio i asistenciju i potez večeri

  • 1

Miloš Teodosić dobija toliko kritika zbog svoje nonšalantnosti i dobrog broja izgubljenih lopti, ali zato Teo svoje kredite skuplja neverovatnim asistencijama i čudesnim potezima.

"Srpski" CSKA iz Moskve mečlje sve redom, a u 10. kolu E grupe TOP 16 faze Evrolige nova žrtva bio je Bamberg (78:58). Vladimir Micov i kapiten Nenad Krstić meč su završili sa po vrlo dobrih 17 poena, ali je i pored njihovih dobrih učinaka, prva zvezda večeri bio Miloš (strašni) Teodosić, koji je sa 16 poena i osam asistencija rasturio odbranu Nemaca u paramparčad!

Najbolji srpski plejmejker, i sigurno jedan od najboljih svetskih, na samom početku utakmice zabeležio je sjajnu asistenciju, koja je proglašena i za najbolje dodavanje večeri. On je sa dve ruke, pored dvojice igrača, sjajno uposlio saigrača iz reprezentacije Krstića, koji je posle toga efektno zakucao.

Sjajni organizator igre sa još jednom asistencijom, ovog puta Saši Kaunu, opet se našao na listi najboljih, samo je ovaj potez bio i potez večeri. Majstor Teo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA