MELEG: Želim da postanem legenda Ajaksa!

- Ronald de Bur mi je rekao da je njegov brat Frank veoma zadovoljan sa mnom. Ako nastavim ovakvim tempom, sigurno ću dobiti priliku. Za mene je već neverovatno to što sam u Ajaksu, gde igra ogroman broj talentovanih momaka - rekao je nekadašnji igrač novosadske Vojvodine

  • 1

Srpski klubovi su u svetu dobro poznati po talentima koje iznedre u inostranstvo, jer smo visokoplasirana treća zemlja u svetu po "izvozu fudbalera".

To je možda dobro s te strane što razni skauti gledaju naše klince, ali je loše s te strane što opada kvalitet našeg fudbala. Jedan od najnovijih talenata koji je otišao iz našeg fudbala je Dejan Meleg, koji je pojačao redove holandskog višestrukog šampiona Ajaksa. Čelnici Vojvodine dugo vremena vešto su krili interesovanje "kopljanika", a Dejan bi već uskoro mogao i da debituje za prvi tim!

Mladi reprezentativac Srbije je u razgovoru za holandske medije istakao da ne može da dočeka momenat kada će debitovati za novi klub, jer na to čeka skoro godinu dana!

- Kada u mojim godinama treba da debitujete za tako veliki klub, to je zaista velika čast. Već duže vreme sam znao da ću pre ili kasnije doći u Ajaks, ali sam morao da sačekam da se sve kockice poklope. Želim da pokažem sebi, ali i Ajaksu da nisam uzalud čekao godinu dana da dođem. Želim da postanem legenda ovog kluba - rekao je uzbuđeni Meleg.

On se potajno nada da bi do kraja sezone mogao da zaigra za prvi tim, ali ima velika očekivanja za budućnost.

- Ronald de Bur mi je rekao da je njegov brat Frank veoma zadovoljan sa mnom. Ako nastavim ovakvim tempom, sigurno ću dobiti priliku. Za mene je već neverovatno to što sam u Ajaksu, gde igra ogroman broj talentovanih momaka - podvukao je Meleg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA