MNOGO JE PRIČAO: Rodman izbačen iz bara jer je hvalio Kim Džong Una!

- Rodman nije prestajao da govori da je Kim fin momak i da želi da razgovara sa Barakom Obamom o košarci. Mahao je i s nekim potpisanim Kimovim manifestom govoreći svima da moraju da ga pročitaju - izjavio je jedan od gostiju hotela koji je zatražio da se bivši as Čikaga izbaci napolje

  • 2

Bivša zvezda NBA lige Denis Rodman poznat je po neverovatnim frizurama, ekscesima koje je pravio tokom svoje igračke karijere, poznat je i po tome što je bankrotirao kad se "penzionisao", ali je u posledje vreme najviše u vestima zato što je bio u poseti Severnoj Koreji sa Harlem Globtrotersima.

Po povratku Rodman je doživeo nesvakidašnju situaciju pa čak i zanjega, jer je izbačen iz jednog bara na Menhetnu pošto je hvalio lidera Severne Koreje Kim Džong Una!

Rodman je nekoliko dana boravio u Koreji gde je imao priliku da razgovora sa Kim Džong Unom. On je u Severnom Koreji snimio spot medijsku kompaniju VICE. Po povratku u Ameriku NBA zvezda je naišla na kritike javnosti. On je u baru hotela "Tajm" na Menhetnu hvalio lidera Severne Koreje, a gosti su zatražili od obezbeđenja da izbaci Rodmana.

- Rodman nije prestajao da govori da je Kim fin momak i da želi da razgovara sa Barakom Obamom o košarci. Mahao je i s nekim potpisanim Kimovim manifestom govoreći svima da moraju da ga pročitaju - izjavio je jedan od gostiju hotela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    8. mart 2013 | 09:24

    Mislim da bi mogao da ih tuzi... Da li bese ono Prvi amandman...sloboda govora, izrazavanja i misljenja....vidi se da u US ocigledno se anatemisu oni koji misle drugacije i koji nisu u "skladu sa kolektivnom svescu", koja je inace medijski kreirana i nametnuta.

  • bob rock

    8. mart 2013 | 19:24

    Taj rodman je još veća budala nego Kim Džong Un

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA