STIŽE NOVAC: "Brigadiri" pomažu rukometašima!

Navijačka grupa Crvene zvezde "Brigate" sakupila je određenu svotu novca koju će pokloniti rukometnom klubu na treningu u petak kako bi im pomogli da izađu iz dugova i plate određena potraživanja

  • 2

Rukometni klub Crvena zvezda nalazi se u vrlo teškoj finansijskoj situaciji. Klub grca u dugovima, a i pored devet pobeda u prvenstvu, nalazi se u situaciji da se bori za opstanak zbog oduzetih bodova.

Država ne pomaže, bivši igrači i treneri samo potražuju novac od kluba, ali ima i onih koji žele da pomognu, a to su najvernije pristalice "crveno-belog" kluba, preciznije - navijačka grupa "Brigejt" ("Brigate", prim. aut.).

Pored sajta mojacrvenazvezda.net, koji je pokrenuo akciju "Idemo zajedno", u pomoć su pristigli i popularni "brigadiri", koji su skupili novac za pomoć rukometašima koju će im uručiti na treningu u petak.

Pored teške novčane situacije, oduzimanja bodova, klub je po drugi put tužio trener Zoran Ivić - koji je bio na čelu davne 2001. godine.

"Crveno-belima" je do sada više puta oduzimano po nekoliko bodova, a sada su, umesto na četvrtoj, nalaze na 12. poziciji Superlige Srbije sa osam bodova manje nego što su osvojili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    8. mart 2013 | 18:19

    Ako trebaju cebad, mogu ja da vam doniram 10-ak komada.

  • stojke

    8. mart 2013 | 20:22

    Kakva je to konstatacija " drzava ne daje pare". Hocemo da zaplacemo... Coki bi pohapsio sve koje potrazuju svoje pare... Dovedite ga u MRK CZ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA