Milica Mandić dobila stan na korišćenje! (FOTO)

- Ovo puno znači meni i mojoj porodici. To će mi omogućiti bolje uslove za rad i treninge - rekla je Mandićeva, i obećala da će se truditi da nastavi da na pravi način, kao i do sada, predstavlja Srbiju

  • 3

Olimpijskoj šampionki u tekvondou Milici Mandić u petak je na korišćenje dodeljen stan u beogradskom naselju Stepa Stepanović.

Ključeve stana Mandićevoj je uručio premijer Srbije Ivica Dačić, koji je kazao da se Vlada Srbije obavezala da pomogne u rešavanju njenog stambenog pitanja.

- Voleo bih da ovo ne bude izuzetak nego da stvorimo uslove da građani Srbije dobijaju radna mesta, da mogu lakše da rešavaju stambena pitanja i da polako izađemo iz krize - rekao je Dačić novinarima.

Foto: Tanjug

Dačić je kazao da je Mandićeva uzor i primer mladim generacijama kako mogu svojim radom i talentom i ljubavi prema sportu postići uspeh u životu.

Mandićeva se zahvalila Dačiću i svima koji su joj omogućili da dobije stan na korišćenje.

- Ovo puno znači meni i mojoj porodici. To će mi omogućiti bolje uslove za rad i treninge - rekla je Mandićeva, i obećala da će se truditi da nastavi da na pravi način, kao i do sada, predstavlja Srbiju.

Mandićevoj je stan dodeljen na korišćenje, a kako je rekao Dačić, procedura kojom će rukovoditi Građevinska direkcija Srbije nastaviće se "shodno zakonskim propisima".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peđa

    8. mart 2013 | 23:02

    zar nije trebalo da dobije stan u vlasništvo ?

  • Djole

    9. mart 2013 | 11:08

    Devojka je olimpijski sampion, a ti kazes i nije neki sportista, kojim li si se ti sportom bavio da mi je znati, verovatno ni jednim, jer da jesi bilo kojim znao bi da cenis ovo sto je ova devojka postigla.. Svaka cast i pozdrav za buducu komsinicu..! :-)

  • Overclocked

    9. mart 2013 | 10:53

    Bruka i sramota koliko ima boljih sportista od ove pa nisu nista dobili. Uostalom koji je tekvondo sport jos zanski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA