Devetogodišnji slepi dečak upoznao ljubimce iz Barselone (VIDEO)

Mlađani Senegalac je posetio trening svog voljenog kluba, a tom prilikom je na poklon dobio dres sa potpisima igrača i rukavice Viktora Valdesa. Prepoznavao i igrače po dodiru

  • 1

Kada dečak voli jedan tim, uradiće sve što je potrebno i preći će sve prepreke ne bi li došao do svojih fudbalskih ljubimaca!

Mamadu Lamine je devetogodišnji dečak koji boluje od Petersovog sindroma i slep je od rođenja, ali mu je "Fondacija Barselone" ("Fundación FC Barcelona", prim. aut.) omogućila da ostvari svoj dečački san. On je dobio šansu da upozna većinu igrača Barselone!

Mlađani Senegalac se malo i "igrao" sa slavnim fudbalerima jer ih je rukama dodirivao po licu i kosi i tako prepoznavao ko je ko. Kada je dodirnuo kosu "jednog defanzivca", kao iz topa je odgovorio - To je Pujol - dmah je znao Mamadu.

Isto je uradio i sa Mesijem, Inijestom, Abidalom i Pintom.

Na poklon je dobio dres svog voljenog kluba sa potpisima svih igrača i rukavice golmana Viktora Valdesa. Posle toga, dobio je priliku i da prisustvuje treningu Katalonaca, a jedan od čelnika Barselone Karlos Naval mu je sve vreme prepričavao šta rade "katalonski mađioničari" na treningu Đordija Roure.

Pošto sve mečeve Barselone prati preko radija, ne može da dočeka i revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Milanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex

    13. novembar 2013 | 08:55

    pa fudbaleri Barcelone su mogli da prime ovog decaka a nosata seljacina nije mogla za bolesno dete da odvoji barem 10 minuta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA