Zvezda neće ništa sa Rumunima, precrtan Dinamo!

Crveno beli otkazali meč sa bukureštanskim Dinamom što je osveta rumunskoj agenciji koja ih je izigrala za prenos meča sa Žilinom

  • 0

Mnogobrojni navijači Crvene zvezde su u subotu ostali uskraćeni za najavljeni direktan prenos prijateljskog meča njihovog kluba i slovačke Žiline. Meč je trebalo da bude emitovan na "Sport Klubu", ali zbog neprofesionalizma jedne rumunske menadžerske agencije prenosa nije bilo.

Naime, rumunska agencija je neposerdno pre meča odlučila da ga ne prenosi, jer "nije igrao nijedan rumunski tim". Prekršili su dogovor i time verovatno završili saradnju što se Zvezde tiče.

Zbog toga su u klubu sa Marakane odlučili da otkažu i prijateljski meč sa Dinamom iz Bukurešta, kako bi se donekle revanširali Rumunima. Njima je bilo izuzetno stalo da organizuju meča Zvezde i Dinama i obezbede TV prenos, zbog tržišta u Rumuniji, ali su na kraju "izvisili".

Još nije poznato koji tim će zameniti Dinamo na mestu Zvezdinog sparing partnera, ali postoje velike šanse da to bude danski prvoligaš Horsens.

(Telegraf.rs/A.G.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA