Što nije bilo u Šarlroi, biće u Parizu

U prvom kolu na turniru u dvorani „Pjer de Kuberten” Jelena Janković – Janina Vikmajer (Belgija)

  • 0

Voljom žreba u prvom kolu na turniru u dvorani „Pjer de Kuberten” u Parizu treba da se sastanu Jelena Janković (13. na svetskoj listi) i Janina Vikmajer (29), nesuđene protivnice u trećem meču Belgije i Srbije u Svetskoj grupi Kupa federacije u Šarlroi.

Jelena na taj meč nije mogla, pošto je povreda levog butnog mišića ozbiljnija nego što se mislilo. U francuskoj prestonici joj predstoje novi pregledi i ostaje da se vidi hoće li da igra.

U svakom slučaju, ko prođe dalje, sastaće se u drugom kolu s uspešnijom iz duela najbolje estonske teniserke Kaje Kanepi (25) i Amerikanke Kristine Mekhejl (38), koja u Pariz treba da doputuje iz SAD, gde je s dve pobede doprinela ukupnom uspehu Amerikanki u Drugoj svetskoj grupi Fed kupa protiv Beloruskinja sa 5:0.

Jelena je četvrti nosilac. Dve polovine žreba predvode Ruskinja Marija Šarapova (3), s kojom Jankovićeva može da se sretne u polufinalu, i Francuskinja Marion Bartoli (7). Treći nosilac je Kineskinja Na Li (9).

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA