MENADŽER: Mijailović zdrav ko dren, Janković laže!

- Laž je da moj klijent ne igra jer ga bole leđa. Istina je da nije u kombinaciji jer se ne uklapa u varijantu menadžerisanja Aleksandra Jankovića - tvrdi menadžer mladog fudbalera Stevan Miković

  • 0

Menadžer Srđana Mijailovića, fudbalera Crvene zvezde, Stevan Miković rekao je da njegov klijent nema mesto u timu jer ga bojkotuje trener Aleksandar Janković.

- Mijailović je zdrav kao dren, laž je da ne igra jer ga bole leđa. Istina je da nije u kombinaciji jer se ne uklapa u varijantu menadžerisanja Aleksandra Jankovića - rekao je Stevan Miković, član agencije "Lian sport" za "Sportski žurnal".

On je dodao da loša saradnja trenera sa Mijailovićem datira još od kada je Janković preuzeo tim u avgustu prošle godine.

- Od prvog dana saradnje Mijailović ima problem sa Jankovićem, nije ga zvao ni u mladu reprezentaciju Srbije. Trener je kontaktirao njegovog oca i predložio mu da prihvati sistem menadžerisanja, što nije hteo. Sklanjanje iz tima je počelo i sada je definitivno skrajnut. U pitanju su klasični interesi. Mijailović neće odigrati više ni minut dok je Janković trener. Ne razumem sportski deo uprave, kako mu dozvoljava mešetarenje - dodao je Miković.

Mijailović je sedenjem na klupi u klubu izgubio kontinuitet igara, samim tim i mesto u reprezentaciji, u koju je do sada pozivan.

- Izgubio je status A reprezentativca Srbije zbog ovakvog odnosa Jankovića prema njemu. Najmanje je bilo potrebno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, gde Zvezda ima dva reprezentativca. Doveden je fudbaler iz inostranstva, koji mora da igra. Neverovatno - zaključio je menadžer Mijailovića.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA