DOMINACIJA: Jovana Brakočević prvak Evrope i najbolji igrač fajnal-fora

Srpska odbojkašica predvodila je Vakifbanku do druge titule šampiona Starog kontinenta u pobedi nad Rabitom iz Bakua 3:0, i s pravom je izabrana za MVP turnira

  • 1

Odbojkašice turskog Vakifbanka osvojile su drugi trofej Lige šampiona pošto su u Istanbulu, u finalnoj utakmici završnog turnira, savladale ekipu Rabite Baku iz Azerbejdžana 3:0 (25:17, 25:20, 25:23).

Korektor Vakifbanka, srpska reprezentativka Jovana Brakočević, proglašena je za najbolju igračicu završnog turnira (MVP), dok je Nataša Krsmanović iz Rabite najbolji bloker.

Za najboljeg smečera izabrana je Rosir Kalderon iz Galatasaraja, dok je njena saigračica Juko Sano najbolji primač servisa.

Najbolji server je Maren Brinker iz Busta, dok je prvi libero Gizem Gurešen iz Vakifbanke, a tehničar Naz Ajdemir iz istog tima. Najbolji poenter je Madelajn Montanjo iz Rabite.

U utakmici za treće mesto italijanski Busto Arzicio pobedio je ekipu Galatasaraja 3:2 (25:21, 25:15, 23:25, 22:25, 15:11).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonymous

    11. mart 2013 | 01:40

    Stoko nekulturna i nepismena, na njivu negde ili u rudnik, pa radi tamo malo da se ispraznis, napaceni jadnice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA