LORBEK: Radnički Evroligu mora da igra van Kragujevca

Centar Kragujevca je od aerodroma "Nikola Tesla" udaljen 123 kilometra, što je za 23 više od maksimalne dozvoljene granice po pravilima Evrolige

  • 0

Iako niko od predstavnika klubova koji se bore za fajnal-for ABA lige, samim tim i za eventualno učešće u Evroligi, nije video dokument kojim ULEB odobrava kompromis "samo za ovu sezonu", Radovan Lorbek, predsednik ABA lige, tvrdi, istina za slovenačke medije, da kragujevački Radnički Evroligu neće moći da igra u "Jezeru".

- Radnički će morati da nađe alternativno rešenje. Ne samo zbog kapaciteta dvorane, već i zbog udaljenosti aerodroma od grada - rekao je Lorbek.

Istina, od aerodroma "Nikola Tesla" pa do centra Kragujevca ima 123 kilometra. To je za 23 km više od "dozvoljene" maksimalne granice. E, sada, da li je ovo zaista nešto što bi moralo da bude striktno poštovano ili se na ovakav način razmišlja još samo kod nas u Srbiji?

Međutim, 123 km je najkraća razdaljina, a ukoliko bi se išlo auto-putem, onda je Kragujevac od aerodroma "Nikola Tesla" udaljen 151 km!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA