MUKA NATERALA: Trener morao da brani u eliti

Trener golmana "oklopnika" Nikola Soldatović (39 godina) morao je da brani protiv Rada (1:1) pošto je ekipa ostala bez oba seniorska golmana!

  • 0

Očajna finansijska situacija koja preti Fudbalskom klubu Smederevo u poslednjem kolu JSL Superlige otvorila je novu stranicu u fudbalskoj knjizi Srbije, ali bi lako mogla da uđe i u rubriku "verovali ili ne". Naime, trener golmana "oklopnika" Nikola Soldatović (39 godina) morao je da brani protiv Rada (1:1) pošto je ekipa ostala bez oba seniorska golmana!

- Mladen Živković, naš prvi golman, nije mogao da brani zbog crvenog kartona, dok je Nikola Milojević, zbog neisplaćenih plata napustio tim - rekao je Soldatović za "Kurir" i dodao:

- Imao sam dve opcije - da na gol stavim nekoga iz omladinske škole i uvalim ga u veoma nezgodnu situaciju da spasava stvari u ovako teškoj situaciji ili da ja stanem na gol. Izabrao sam ovo drugo.

Ovim potezom se Soldatović spasao drastične kazne, ali je priznao da neće više ponavljati ovako nešto.

- Poslednju utakmicu sam odigrao pre dve godine, protiv Smedereva, ali sam tada branio za Javor. Za ove dve godine mi nikada nije palo na pamet da ću ikada ponovo braniti. Imam 39 godina i želim da budem trener, a ovo je bila iznuđena situacija - rekao je Soldatović.

(Telegraf/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA