NE VERUJU HRVATIMA: Srpski fudbaleri vode svog kuvara u Zagreb!

Igrači i stručni štab "orlova" biće smešteni u luksuznom zagrebačkom hotelu "Šeraton", ali neće odstupiti od prakse da kuvar ide na svako putovanje s nacionalnim timom

  • 8

DOMAĆA KUHINJA! Za srpske reprezentativce na "Maksimiru" već je obezbeđen kontingent poznatog hrvatskog keksa, ali da "orlovi" ne ostanu samo na slatkišima, pobrinuće se kuvar, koji će krenuti put Zagreba s ostatkom srpske ekspedicije.

Srpska kuća fudbala tako ništa ne prepušta slučaju, iako će igrači i stručni štab biti smešteni u čuvenom hotelu "Šeraton". Na put u Hrvatsku, kao uostalom i na svaku drugu utakmicu, poći će i kuvar, koji će "klopu" za "orlove" spremati uz dogovor s lekarom reprezentacije.

Portparol Saveza Aleksandar Bošković kaže za Telegraf da je reč o standardnoj proceduri, objašnjavajući da je kuvar stalni član nacionalnog tima.

- Utakmica sa Hrvatskom za nas ima veliki značaj, ali joj s tehničke strane pristupamo kao i svakoj drugoj. Kuvar uvek putuje s nama, a hranu će spremati po jelovniku koji će sastaviti naš doktor - naglašava Bošković.

Da li će "orlovi" biti zadovoljni menijem, možemo samo da nagađamo, ali i ako ne budu - tu je "domaćica" da se zaslade.

Za duel s Hrvatskom ozbiljno se priprema i selektor Srbije Siniša Mihajlović, koji je rekao da će fudbalerima Srbije zabraniti seks uoči duela sa “kockastima”.

(N. Kojić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    11. mart 2013 | 18:24

    НАКОН СВИХ ЗЛОЧИНАЧКИХ ПОДУХВАТА , КРВОЛОЧНИХ УБИСТАВА И ПРОГОНА, ЛАЖИ, ИТД """ КО БИ ВЕРОВАО ИСКОМПЛЕКСИРАНИМ ХРВАТИМА

  • seq

    11. mart 2013 | 20:36

    Kakve ste vi novinari lisice ! Samo potpaljujete još jače vatru. Što ovo ne staviste za naslov, a ne u sredinu ? Bitno je naglasiti da Srbi ne veruju Hrvatima Kuvar uvek putuje s nama, a hranu će spremati po jelovniku koji će sastaviti naš doktor

  • nezadovoljština

    11. mart 2013 | 17:39

    Pa ne jedu se u Zagrebu nosorozi i žirafe. Jeli bi isto što i ovde. A koliko kuvara ide na taj daleki put?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA