ARIGO SAKI: Barsi će trebati čarobni štapić da pobedi Milan!

Legendarni trener "rosonera" sumnja da Katalonci mogu da se vrate u prepoznatljivi ritam u predstojećem revanš meču osmine finala Lige šampiona i da mogu da izbace njegov voljeni Milan

  • 0

Legendarni trener Milana Arigo Saki rekao je da Barselona nije više onaj tim koji je prethodnih godina dominirao u svetskom fudbalu i da će morati dobro da se pomuči ukoliko želi da eliminiše "rosonere" u osmini finala Lige šampiona.

Milan je pre tri nedelje u prvom meču slavio na "San Siru" 2:0 i Barselonu očekuje izuzetno težak zadatak na "Nou kampu".

- Barselona nije u top formi, što je i razumljivo jer nije ni lako uvek igrati na visokom nivou. Možda su se malo i opustili, jer u prošlosti nisu morali toliko da se trude, a pobeđivali su. Milan ima dobar rezultat iz prvog meča i Barsa će morati da uloži veliki napor ukoliko želi dalje. Ne verujem da na jednoj utakmici mogu da se vrate u staru formu, osim ako nemaju čarobni štapić - rekao je Saki, koji je sa Milanom dva puta bio šampion Evrope (1989. i 1990. godine).

On je tokom karijere, osim Milana, trenirao Parmu i Atletiko Madrid, dok je kao selektor predvodio reprezentaciju Italije do finala Šampionata sveta 1994. godine, kada su posle penala poraženi od Brazila.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA