KLUPA PALERMA: Dođeš, sedneš i odmah odeš!

Čelnici sicilijanskog kluba baš nemaju strpljenja za svoje trenere... Gasperiniju su ove sezone već drugi put dali otkaz, ali je ovaj put tim vodio na samo dve utakmice

  • 0

Ko sme da sedne na klupu Palerma, zaslužuje poštovanje za takav potez, ali ko na tom mestu ostane malo duže, zaslužuje orden!

Čelnici sicilijanskog kluba ove sezone na klupi svog tima imali su tri trenera od kojih je jedan čak dva puta dobijao "šut kartu"!

Đanpjero Gasperini preuzeo je tim 16. septembra od Đuzepea Sanina, a zatim ga vodio do 4. februara, kada je dobio otkaz posle poraza od Atalante.

Rukovodstvo kluba potom se potom odlučilo za poverenje Albertu Malezaniju, ali je i on sklonjen sa mesta šefa stručnog štaba posle samo tri utakmice. Gasperini je onda odlučio da se vrati 24. februara, da bi danas, u ponedeljak 11. marta, posle samo 16 dana, ponovo dobio otkaz!

Posle samo tri nedelje Malezani je otpušten zbog loših rezultata i ponovo je doveden Gasperini, ali taj stručnjak se nije proslavio ni u drugom mandatu. Palermo je u nedelju kod kuće poražen od direktnog konkurenta u borbi za opstanak, ekipe Sijene (2:1), pa je smena šefa stručnog štaba bila neizbežna.

Nakon poraza od Sijene više stotina ogorčenih navijača Palerma protestovalo je ispred klupskog stadiona, a nacionalna televizija prenela je kako uzvikuju uvrede na račun fudbalera i bacaju razne predmete na klupski autobus prilikom izlaska sa stadiona.

Italijanski mediji tvrde da je glavni kandidat za "vruću" klupu Palerma ponovo Ðuzepe Sanino, koji je otpušten u septembru.

Palermo je poslednji put pobedio 24. novembra (Kataniju, 3:1) i trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli Serije A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA