INDIJAN VELS: Nemica demolirala Anu

Nemačka teniserka Mone Bartel pobedila najbolju srpsku igračicu sa 6:1, 3:6, 6:0 u 3. kolu takmičenja

  • 1

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je sa Indijan Velsa, pošto je poražena od Nemice Mone Bartel (23) u tri seta sa 6:1, 3:6, 6:0, posle mnogo uspona i padova tokom meča.

Ivanovićeva je dobro odigrala samo u drugom setu, u kome je i uspela da trijumfuje, ali je zato bila očajna u prvom i trećem, u kom nije uzela ni gem.

Neshvatljv je pad naše teniserke u tom trećem setu, i to posle osvojenog seta kada je bila mnogo bolja od Nemice.

Nažalost, nije uspela da prenese ritam i energiju i u treći set. Bartel je dobila prvi gem, a onda posle veće borbe stigla do brejka, koji je kapitalizovala za 3:0. Nemica je najavila reprizu prvog seta.

Izgledalo je da će se Ana možda vratiti u meč, stekla je 40:0 u četvrtom gemu, ali je Bartel napravila neverovatan preokret, stigla do nove brejk šanse koju je odmah pretvorila u 4:0, čime je verovatno osigurala pobedu.

Ivanovićeva će da izgubi poene na WTA listi sledeće nedelje jer je prošle godine igrala u polufinalu Indijan Velsa. Sjajna Nemica će u osmini finala igrati protiv Australijanke Samante Stosur.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmrki

    12. mart 2013 | 07:51

    Cim nadje novog decka,zaboravi da igra tenis.Treba bre da se odluci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA