I TO JE BRAZILSKI FUDBAL: Đonom na sudiju! (VIDEO)

Defanzivac Independijente Limeire, člana treće lige Sao Paula, Džoni Dos Santos, poznatiji kao Sasa, po završetku meča sa Marilijom prišao arbitru i oborio ga pravim karate udarcem

  • 0

Fudbaler brazilskog kluba Independijente Limeire Džoni Dos Santos, poznatiji kao Sasa, šokirao je javnost brutalnim napadom na sudiju posle meča treće lige pokrajine Sao Paulo koji je njegov tim izgubio sa 1:0 protiv Marilije.

Valjda nezadovoljan deljenjem pravde, Sasa je odmah posle poslednjeg zvižduka prišao sudiji Maurisiju Antoniju Fjoretiju i udario ga nogom, u stilu majstora kung-fua, rasekavši mu kramponima ruku i rame.

Policija je ispratila sa terena nervoznog Sasu, kog verovatno čeka duga suspenzija, a klub je odmah reagovao raskidom ugovora sa defanzivcem, dok je arbitar ipak dobro prošao i neće imati ozbiljnih posledica.

- Profesionalni fudbaler ne sme tako da se ponaša. Ništa ne može da ga opravda. Nismo imali izbora nego da raskinemo ugovor. Ne možemo da prihvatimo nasilje. Nisam mogao da verujem kad sam video šta je Sasa uradio, nikad nisam video nešto takvo a 30 godina sam u fudbalu. Sasa je jedan od najboljih odbrambenih igrača u ligi, nedostajaće nam, ali nije bilo druge - rekao je predsednik Independijente Limeire Lukaš Moraeš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA