Indijski bokser osumnjičen za trgovinu heroinom!

Osvajač bronze na OI u Pekingu 2008. Viđender Sing saslušavan pet sati, optužbe nazvao "smešnim"

  • 0

Osvajač bronze u boksu na Igrama u Pekingu 2008. Indijac Viđender Sing osumnjičen je da je umešan u trgovinu narkoticima, čija je vrednost na crnom tržištu oko 24 miliona dolara.

Policija je saopštila da je Sing prilikom saslušanja odbio da da uzorke krvi i kose, koji bi mnogli da posluže kao dokaz za njegovu umešanost u trgovinu heroinom. Sing je saslušan pošto je njega i još jednog boksera, Rama Singa, uhapšeni diler narkoticima označio kao "klijente".

Dvadesetsedmogodišnji Viđender odbacio je kao "smešne" optužbe da je na bilo koji način povezan sa narko-dilerom. Viđender, koji je i sam policijski službenik, bio je saslušavan oko pet sati.

Indijska policija je zaplenila oko 24 kilograma droge prošle nedelje u severnoj indijskoj državi Pendžabu.

Drugi osumnjičeni bokser Ram Sing, koji je novinarima priznao da su "Viđender i on eksperimentisali sa drogom, misleći da se radi o suplementima u ishrani", izbačen je iz bokserskog kampa u Patijali.

Kako prenose svetske agencije, u Pendžabu je proteklih godina bilo velikih zaplena droge, a jedna studija navodi da je čak 70 odsto mladih u toj državi zavisno od droge ili alkohola.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA